CICLISME

Arriba la primera edició del Bike Show Naturland

El format es reprodueix a diversos llocs al llarg de l'any i és un conjunt de proves de ciclisme per a tots els públics

Ciclistes participant al Bike Show

Ciclistes participant al Bike ShowNaturland

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Els dies 15 i 16 de juny tindrà lloc la primera edició del Bike Show Naturland, a Sant Julià de Lòria, a Andorra. El format Bike Show es reprodueix a diversos llocs al llarg de l'any i és un conjunt de proves de ciclisme per a tots els públics que es desenvolupen durant tot un cap de setmana.

El dissabte comença l'activitat al matí amb totes les proves de la Super Cup Youth, un campionat que es desenvolupa durant tota la temporada amb la participació de nens de categories des de prebenjamí a infantil, són el planter del futur del mountain bike. Al migdia, a partir de les 14 hores, és el torn de la Shimano Super Cup Massi, serà la sisena prova d'un total de 7, és a dir, el campionat és probable que es pugui decidir pràcticament en aquesta prova d'Andorra, que a segur que l'altitud i la duresa del circuit marcaran el resultat final. La Shimano Super Cup Massi recordem que és un dels circuits competitius de mountain bike de més prestigi del món, amb la participació dels millors equips i corredors internacionals i que més punts UCI reparteix, en aquest cas la prova serà de categoria UCI C2. Diumenge serà el torn de la Marathon Cup, un dels circuits de mountain bike tipus marathon més antigues i de més prestigi i millor participació del continent.

La prova de Naturland serà la quarta d’un total de 5 a celebrar-se durant l’any. El circuit de la Marathon Cup transcorre pels boscos i sendes de la zona de Naturland, aprofitant moltes pistes que a l'hivern són les pistes d'esquí de fons, un paisatge preciós d'alta muntanya, entre avets, amb unes vistes excepcionals de l'entorn d'Andorra.

tracking