MOTOCICLISME

Xavi Cardelús acaba penúltim al Gran Premi de les Amèriques de Moto2

Xavi Cardelús va acabar penúltim a la cursa de Moto2 del Gran Premi de les Amèriques

Xavi Cardelús

Andorra la Vella

Xavi Cardelús va acabar penúltim a la cursa de Moto2 del Gran Premi de les Amèriques. El pilot de l’equip Fantic arrencava el 27è i antepenúltim a la graella de sortida, però era últim al final de la primera de les 16 voltes de la cursa. El pilot tricolor va poder remuntar un parell de posicions lluitant amb Darryn Binder, Xavier Artigas i Alex Escrig fins a arribar a situar-se en 24a posició a la sisena i setena volta. Finalment, però, Cardelús es va veure superat per aquests dos últims pilots, i va acabar en 26a i penúltima posició d’entre els corredors que van completar la cursa a Texas.

El Campionat del Món de Moto2 s’atura ara dues setmanes, i farà les maletes cap a Europa. La propera cursa del certamen serà el Gran Premi d’Espanya, una prova que es disputarà al Circuit Ángel Nieto de Jerez entre el 26 i el 28 d’abril.