Dos gols al tram final donen la victòria a l’Enfaf davant de l’Esplugues

Els jugadors de l'Enfaf celebrant la victòria.

Els jugadors de l'Enfaf celebrant la victòria.ENFAF

Andorra la Vella

L’Enfaf Construccions Modernes va sumar una victòria de prestigi davant del Penya Esplugues, segon classificat, per 4-2 en un duel que va decantar-se en favor dels tricolors en els dos darrers minuts. Omar va obrir el marcador per l’Enfaf al minut 2, però Aldo va poder empatar poc després. Brayan, de nou, va avançar els de Jona abans del descans.

A la segona meitat, Miguel Ángel va tornar a posar les taules momentànies al marcador al minut 36, però els visitants van arriscar i dos gols dels tricolors en els dos últims minuts, obra de Guillem Castro i Arnau Rodríguez, van deixar els tres punts a la Massana i van fer sumar el 15è triomf del curs.

Amb la victòria d’ahir, l’Enfaf puja a la sisena posició, amb 45 punts en 27 partits disputats, 15 victòries, tres empats i nou derrotes. Els tricolors visitaran l’Esparreguera aquest diumenge a partir de les 17.30 hores.