FUTBOL

L’UE Santa Coloma guanya i li val empatar amb l’Inter per ser campió

Un gol de Pau en pròpia i un de Veloso donen el triomf als groc-i-negres davant de l’Atlètic

Els jugadors de l’UE Santa Coloma celebren un gol.

Els jugadors de l’UE Santa Coloma celebren un gol.FAF

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’UE Santa Coloma està més a prop que mai de guanyar el seu primer títol de la Lliga Multisegur Assegurances, i en tindrà prou de sumar un empat en el duel directe contra l’Inter de la setmana vinent per aconseguir el primer títol domèstic a les seves vitrines. Els groc-i-negres van guanyar-se el dret a somiar amb el campionat després de desfer-se ahir per 2-0 d’un Atlètic Escaldes que portava 11 victòries consecutives, en una final gairebé anticipada gràcies als gols de Pau, en pròpia porteria, i de Veloso. Els de Ramon Maria Calderé tindran el cap de setmana el primer match-ball, i si empaten davant del conjunt escaldenc ja seran campions, però en cas de derrota, podria no valer-los sumar un punt en l’última jornada per l’average general.

Més enllà dels groc-i-negres, Inter Escaldes i FC Santa Coloma són els altres equips que mantenen encara opcions de títol, tot i que remotes. Els escaldencs van golejar el Carroi per 6-0 amb gols de Domi (2), Fehér, Sascha, Argañaraz i Chete, i són a cinc punts del líder, mentre que els colomencs de Fede Bessone van vèncer per 0-2 el Pas de la Casa, amb dianes de Novoa i Miguel López, i manté encara opcions, tot i que molt remotes, de ser campió.

A la part baixa, l’Atlètic Amèrica segueix cuer, després de perdre 1-0 contra l’Ordino. L’Esperança està momentàniament fora de perill tot i caure per 3-2 contra el Penya Encarnada. Finalment, el Carroi ocupa la plaça de promoció.

A falta dels horaris definitius, la jornada d’aquest cap de setmana es disputarà de manera unificada amb els partits pel títol i descens jugant-se a la vegada.

tracking