FUTBOL

La UE Santa Coloma es proclama campiona per primera vegada

Els groc-i-negres signen taules contra l’Inter i en tenen prou per segellar el títol

UE Santa Coloma

UE Santa Coloma

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La UE Santa Coloma no va desaprofitar el seu primer match-ball i va proclamar-se per primera vegada a la seva història campiona de la Lliga Multisegur Assegurances després d’empatar 1-1 contra l’Inter Escaldes. El conjunt groc-i-negre en tenia prou de sumar un punt per ser matemàticament campió, però els escaldencs no van posar-ho gens fàcil, i és que necessitaven també la victòria per seguir amb opcions i per assegurar la plaça europea. De fet, l’Inter es va avançar al cap de sis minuts de joc amb un gol de Marc Caballé, però just a la represa Joaquín Cifuentes Cifu va anotar un gol que acabaria sent històric per al conjunt groc-i-negre perquè va suposar la consecució del títol i la classificació dels colomencs per disputar la Lliga de Campions.

A l’altre duel en la lluita pel títol i les competicions europees, l’Atlètic Escaldes va imposar-se per 0-1 a l’FC Santa Coloma amb un gol de Rodrigo Piloto a la mitja hora de joc. Amb els resultats d’ahir a la part alta, FC Santa Coloma i Atlètic Escaldes es mantenen encara vius per aconseguir la segona plaça, que dona accés a disputar les prèvies de la Conference League, en una plaça que s’acabaran disputant a l’última jornada contra l’Inter Escaldes.

A més de la resolució pel títol, avui es pot viure també la de la part baixa amb tres partits a partir de les 11.00 hores, i és que l’Atlètic Amèrica podria baixar ja matemàticament si perd davant del FC Pas de la Casa i el Carroi i l’Esperança guanyen els seus duels. Precisament, el Pas de la Casa i l’Esperança poden salvar-se també matemàticament, mentre que el Carroi, que ocupa a hores d’ara la posició de promoció, no ho podrà fer encara avui.

tracking