HOQUEI PATINS

Jordi Garcia serà el nou seleccionador absolut

Jordi Garcia serà el nou seleccionador absolut.

Jordi Garcia serà el nou seleccionador absolut.Andorra HC

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jordi Garcia serà el nou seleccionador absolut d’hoquei patins en substitució de Manel Rubio. Segons va anunciar ahir la Federació Andorrana de Patinatge (FAP), la decisió va arribar “després d’un exhaustiu procés d’anàlisi intern. Des de la federació s’ha optat per escollir Jordi Garcia, degut a la seva trajectòria professional i a la seva bona predisposició per continuar avançant en el nostre projecte, tot confiant en els membres que el conformen”.

L’actual tècnic de l’Andorra HC, que acaba d’assolir l’ascens a Primera Catalana, compta a les seves espatlles amb una llarga carrera com a jugador i tècnic, i s’estrenarà com a entrenador de l’equip nacional al setembre, quan es disputi el Mundial dintre dels World Skate Games que es faran a la localitat italiana de Novara.

Des de la FAP van voler agrair al fins ara seleccionador, Manel Rubio, la seva tasca. El català passarà a ser ara director tècnic d’hoquei patins de la federació i també serà el seleccionador dels equips nacionals de base, com el sub 19, que disputarà al setembre els World Skate Games.

tracking