FUTBOL

Aprofitar la vida extra

El vestidor tricolor vol esgotar les escasses opcions de salvació després del gol de Karrikaburu per salvar el primer ‘match ball’

La plantilla tricolor celebrant el gol de Karrikaburu contra el Burgos.

La plantilla tricolor celebrant el gol de Karrikaburu contra el Burgos.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’agònic gol de Jon Karrikaburu de dissabte passat quan l’FC Andorra estava a només deu segons de baixar matemàticament a Primera RFEF va donar una vida extra als tricolors, que van salvar el primer match ball per evitar perdre la categoria. L’empresa segueix sent complicadíssima, per no dir pràcticament una utopia, per als de Ferran Costa, a cinc punts de la salvació a falta de sis per disputar-se, i sense dependre de si mateixos, però el vestidor té clar que mentre hi hagi vida hi haurà esperança, tal com va afirmar ahir un dels homes importants d’aquest equip, Alex Petxarroman. I és que el lateral, tot i mostrar-se conscient de la carambola que necessita l’equip per salvar-se, va admetre que la diana del davanter navarrès va fer tornar “una mica la il·lusió perquè ja ens vèiem a Primera RFEF”, a més d’afegir que “ens ha donat una mica de punch per afrontar el partit d’Oviedo encara amb més ganes”.

“Hi ha una mica d’il·lusió perquè ja ens vèiem a Primera RFEF”Alex Petxarroman, Jugador de l’FC Andorra

L’FC Andorra disputarà al Carlos Tartiere de la capital asturiana una nova final, en la qual tot el que no sigui guanyar suposarà el descens matemàtic, i encara sumant els tres punts també es podria certificar la pèrdua de categoria en funció dels marcadors que arribin dels altres camps durant la jornada unificada. Precisament sobre les possibilitats tricolors, Petxa va assenyalar que “tenim la petita esperança que es donin els resultats i poder arribar a l’últim partit amb opcions de salvar-nos”, a més d’agregar que “és una mica de les dues coses, futbol i fe, i haurem de fer moltes coses bé”. A més, el lateral va afirmar que afronten el duel “com les últimes jornades, amb ganes. Sabem que hem de fer la nostra feina i esperar, i hem de treballar a mort per obtenir els tres punts, que és l’únic que ens serveix”.

Al davant hi haurà un rival ben complicat com l’Oviedo, i sobre el partit contra el conjunt asturià Petxarroman va destacar que “serà difícil, en aquestes últimes jornades tothom s’hi juga molt i sabem que ho haurem de fer tot molt bé”, i va cloure que “ells a casa són un equip molt fort i sortiran amb tot, haurem de plantejar el partit com davant de l’Espanyol, on vam fer un gran matx. Som capaços de competir amb qualsevol, sense por, i anirem a fer la nostra feina”.

Després de dos partits de sanció per complir el cicle de grogues i ser expulsat al final del partit contra l’Albacete, el lateral basc tornarà a una llista de convocats.

Des d’Oviedo també van pronunciar-se sobre el partit en una setmana amb les aigües mogudes a Astúries després de la derrota de dilluns al camp de l’Espanyol (2-1) marcada per l’actuació arbitral, i el defensa Oier Luengo va afirmar que “crec que serà un partit maco i vistós”, i va agregar que “estem preparats per afrontar i guanyar el partit”.

tracking