CURSES DE MUNTANYA

La Copa d’Andorra tindrà un total de deu proves

Podi de l’anterior edició de la Copa d’Andorra.

Podi de l’anterior edició de la Copa d’Andorra.FAM

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 37a edició de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya tindrà un total de deu curses que se celebraran entre aquest cap de setmana i el 19 d’octubre, quan hi hagi l’última prova prevista al calendari. L’acció arrencarà amb l’Otso Travessa d’Encamp, en què es disputaran les diverses distàncies entre divendres i diumenge, mentre que en 15 dies hi haurà la Casamanya Extrem. També durant el mes de juny serà el torn de l’Urban Trail.

El mes de juliol hi haurà l’Skyrace Comapedrosa, a l’agost hi haurà dues proves, la Travessa del Pas de la Casa i la Canillo Trail, mentre que al setembre hi ha programades la Vertical dels isards i la cursa de Sant Bernabé. Per últim, durant el mes d’octubre es posarà el punt final a la Copa d’Andorra de curses de muntanya amb la celebració de l’Andorra Trail i de la Vertical de Pal-Arinsal.

Per segon any consecutiu també hi haurà una classificació consistent només en les curses verticals, amb quatre proves puntuables: Casamanya Extrem, Vertical Comapedrosa, Vertical dels isards i Vertical Pal-Arinsal.

tracking