POLÍTICA ESPORTIVA

Marge d’un any pel canvi de gespa del Nacional

El concurs permetrà substituir-la entre l’agost del 2024 i del 2025

Gespa de l’Estadi Nacional.

Gespa de l’Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El concurs pel canvi de gespa de l’Estadi Nacional per instal·lar-ne una d’artificial deixarà una forquilla d’un any de marge, i permetrà que el nou terreny de joc es pugui posar entre l’agost d’enguany i el de l’any vinent. Així va confirmar-ho el ministre portaveu, Guillem Casal, després que Govern aprovés ahir l’obertura del concurs públic internacional (no existeixen al país empreses que disposin de plantes de producció de gespa artificial) en procediment d’urgència.

“És per tenir a l’abast tots els indicis o ingredients necessaris per prendre la decisió”Guillem Casal, Ministre portaveu

Els requisits seran instal·lar una gespa artificial d’alta qualitat que disposi dels certificats FIFA Quality Pro i World Rugby amb l’objectiu de poder donar resposta a les necessitats de major ús i polivalència d’aquesta instal·lació i, d’aquesta manera, acollir entrenaments i competicions esportives de futbol i de rugbi.

La ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, havia explicat la setmana passada que el concurs permetria fer el canvi entre l’agost i final d’any, i Casal va assenyalar ahir sobre aquest augment del termini que “és per tenir a l’abast tots els indicis o ingredients necessaris per prendre la decisió”. A més, va afirmar que “no volem fixar un horitzó temporal gaire encotillat que ens faci prendre una mala decisió”.

tracking