La tenista andorrana ha derrotat a Maya Joint per 4-6, 6-3 i 1-6

Vicky Jiménez, al partit d'avui.

Vicky Jiménez, al partit d'avui.J. J.

Otocec

Vicky Jiménez s'ha classificat per les semifinals del torneig ITF W50 d'Otocec (Eslovènia) després de derrotar a Maya Joint en tres sets (4-6, 6-3 i 1-6), en un partit que ha durat més de dues hores.

La del Principat ha arrencat bé a la pri9mera mànega, dominant el marcador des del principi, i trencant-li tres cops el servei a la tennista australiana per tancar el primer set amb el 4-6 al seu favor. Al segon set també ha arrencat guanyant 0-1 fent-li un break a la seva rival, però Joint ha pogut capgirar el marcador després de dos trencaments de serveis seguits empatant el duel amb el 6-3.

A la tercera i definitiva mànega, Jiménez ha mostrat la seva millor versió i no li ha donat cap opció a l'australiana. De fet, li ha trencat els tres serveis que ha tingut, i s'ha acabat enduent el triomf per 1-6. La tennista del Principat s'enfrontarà a les semifinals a la suïssa Jenny Duerst, número 545 del món, que ha derrotat a la búlgara Gergana Topalova per 7-5, 6-7 i 6-7.