CURSES DE MUNTANYA

Soldevila, Gasa i Fenés formaran l’equip nacional

La Copa del Món i el Mundial seran els objectius principals del curs

Presentació de l’equip nacional.

Presentació de l’equip nacional.FAM

Publicat per
Ordino

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip nacional de curses de muntanya estarà format aquest any per Ariadna Fenés, Arnau Soldevila i Marc Gasa, els mateixos tres corredors que ja el van integrar l’any passat. A més, Fabrizio Gravina seguirà com a seleccionador nacional i Carlo Ferrari serà el director tècnic de la federació.

El seleccionador nacional va presentar el projecte esportiu d’enguany, enfocat a dos objectius clau. El primer a complir és competitiu, amb la participació en les proves seleccionades dins de les Skyrunning World Series 2024 (Copa del Món) i del Campionat del Món (World Skyrunning Champs). Pel que fa al segon, és millorar i mantenir l’alt rendiment esportiu a través de diferents entrenaments grupals, estades de tecnificació així com un control de càrrega interna i externa, planificacions personalitzades i suport mèdic, esportiu, nutricional i psicològic per a cada atleta.

Fenés, Gasa i Soldevila ja han disputat dues curses de la Copa del Món i en tenen dues més de previstes (la Hochkonig Skyrace i la Peak Skyrace). A més, els dos primers ja tenen la classificació per a l’SkyMasters final, una fita que espera aconseguir també Soldevila.

Ells tres seran també els representants al Mundial que es farà a Sòria (Espanya), mentre que la FAM preveu fer una selecció de joves per al Mundial de base de Montenegro.

tracking