Infraestructures

Soldeu estrenarà una pista d'entrenaments d'esquí d'alta competició

L’actual pista negra Eslàlom es convertirà en un traçat permanent pels Equips Nacionals, EEBE i Tecnificats de la FAE

Vista del futur Estadi Creand a l’esquerra de la pista Avet

LEstadi Creand anirà a la pista EslàlomGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sector Soldeu de Grandvalira estrenarà la temporada que ve, 2024-2025, l'Estadi Creand, una nova pista exclusiva d'entrenaments d'esquí d'alta competició.

L’actual pista negra Eslàlom, que es troba a tocar de la pista Avet, es convertirà en un espai adaptat i dedicat exclusivament als atletes. Per oferir unes condicions favorables i fer més accessible l’estadi, l’estació instal·larà un teleesquí a la base de Soldeu que s’enfilarà fins a la part alta de la pista. A més, s’incorporaran canons de neu de baixa pressió per garantir les millors condicions possibles al traçat.

Futur estadi Creand

Futur estadi CreandGrandvalira

Santi López, director esportiu de la candidatura Andorra 2029,ha explicat que “serà un estadi d'entrenament en el qual els atletes podran entrenar-se sobre una base de neu dura o molt dura, simulant situacions de cursa de nivell de Copa d'Europa i Copa del Món”. Al seu torn, Carles Visa, gerent de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha aplaudit la iniciativa, ja que l’Estadi Creand “donarà un servei òptim als esportistes andorrans que competeixen al més alt nivell internacional.

Les obres de condicionament de l’Estadi Creand es posaran en marxa pròximament.

El nou estadi situat al sector Soldeu de Grandvalira estarà patrocinat per Creand.

tracking