FUTBOL

L’FC Andorra té una vintena de jugadors amb contracte en vigor

Quinze futbolistes que han acabat la temporada a l’equip i cinc més que han jugat enguany cedits tenen vincle amb el club

Entrenament de l’FC Andorra.

Entrenament de l’FC Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’estiu serà intens a les oficines de l’FC Andorra, i és que més enllà de tot el que acabi passant a l’Estadi Nacional, en l’àmbit esportiu també hi haurà una riuada de moviments. El conjunt tricolor té 20 futbolistes amb contracte en vigor, però tot fa pensar que bona part d’aquests jugadors no seguiran la pròxima temporada vestint la samarreta de l’FC Andorra. A més, s’ha d’afegir els que no tenen vincle per al curs vinent, Iker Benito, Scheidler, Lobete i Karrikaburu, que clouen les seves cessions, i els que acaben contracte amb el club aquest 30 de juny: Bover, Martí Vilà, Vilanova, Pombo, Pastor, Pampín, Diego González i Ivan Gil.

Pel que fa als jugadors amb contracte en vigor per les pròximes temporades, l’FC Andorra en té una vintena, entre els quals han acabat el curs a la plantilla una quinzena i cinc més que han estat cedits aquest curs. Els tres porters de la plantilla, Ratti, Oier i Dani Martín, tenen vincle per al curs vinent i a aquesta llista s’hi ha d’afegir Marc Vidal, cedit enguany al Barça Atlètic, que té contracte fins al 2025. A la defensa són sis els jugadors que tenen lligams amb el club, Petxa, Migue Leal, Marsà i Alende, a més del jove Bomba i Pau Casadesús, cedit aquest curs al filial de l’Espanyol, i que té una opció per seguir un any més a préstec al conjunt blanc-i-blau.

Al mig del camp són Jandro, Samper, Álvaro Martín, Sergio Molina els que tenen contracte, a més de Moha, cedit al Barça Atlètic. Per últim, entre els atacants segueixen vinculats al club el pròxim curs Almpanis, Pablo Moreno i Àlex Calvo, a més de Berto Rosas, cedit al Betis B, i Manu Nieto, que ha acabat la temporada a l’Elx.

Però, tot i això, la gran majoria d’aquests futbolistes no seguiran la temporada vinent a la disciplina tricolor, tal com es va veure amb molts d’ells acomiadant-se del club diumenge passat al Nacional. El que s’haurà de veure, però, és quina és la fórmula de sortida.

tracking