RUGBI

Els ‘isards’ van a Belgrad amb l’objectiu de l’ascens

Els tricolors s’enfrontaran a Sèrbia i a Bulgària a la primera fase

Duel anterior de la selecció.

Duel anterior de la selecció.Rugby Europe

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La selecció masculina de rugbi de set disputa aquest cap de setmana l’Europeu en categoria Conference 1 a Belgrad, Sèrbia. Els tricolors jugaran a la fase de grups contra els amfitrions i també davant de Bulgària. Després del cinquè lloc de l’any passat, també a Belgrad, l’objectiu per enguany serà pujar a la categoria Trophy, igual que va fer l’equip femení la temporada passada. Sota la batuta de Thibault Renard com a seleccionador, la convocatòria està formada per Pep Arasanz, Adrià Bonell, Martí Casals, Nil Correia, Sam Franken, Ian Granyena, Joan Pérez, Jan Pujol, Marc Pujol, Nicolás Ruiz, Nil Tomé i Dan Wallis.

A més de l’ascens, l’altre gran objectiu dels isards serà “seguir pujant de nivell i consolidar un grup de cara als Jocs dels Petits Estats de l’any vinent”, segons va afirmar Nil Tomé.

D’altra banda, aquest cap de setmana se celebrarà el Torneig dels Petits Isards al país amb la participació de la Santboiana, el Tarascó, l’Osseja i el St. Girons, a més d’Andorra. Les categories sub 10 i sub 8 es jugaran a l’Estadi Nacional i la sub 12 ho farà a Prada de Moles, a Encamp.

tracking