TENNIS

Equip marcat per la joventut per a la Copa Davis

L’equip d’Andorra per a la Copa Davis.

L’equip d’Andorra per a la Copa Davis.FAT

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra afronta una nova edició de la Copa Davis de tennis amb un equip marcat per la joventut, i és que serà el conjunt més jove que mai hagi portat el país en aquesta competició internacional. Més enllà d’Èric Cervós, de 25 anys, la resta de l’esquadra la formen Jordi Trilla (19 anys), Pablo Carrascosa (16 anys) i Guillem Davasse (15 anys), fet que complica la possibilitat de repetir les semifinals que els tricolors van aconseguir l’any passat.

La competició arrencarà dimecres vinent a Tirana, Albània, i dintre del grup 4 europeu hi haurà també present Albània, Armènia, Liechtenstein, Islàndia, San Marino i Malta. Hi haurà un grup de tres equips i un altre de quatre, i els dos primers passaran a disputar les semifinals i la final.

El capità de l’equip, Jeanba Poux, va manifestar que “aquest any ens ha tocat apostar pels joves a nivell extrem, però creiem que és el futur, que ho hem de fer així i hi apostem”, i va agregar que “pensem que si volem ser competitius en un futur és el que hem de fer. Tampoc tenim gaires jugadors de més de 20 anys, així que l’aposta és clara, apostar pels joves”.

tracking