ATLETISME

Carabaña passa a la final dels 3.000 obstacles de l'Europeu

Ha estat sisè a la seva sèrie i dilluns lluitarà per les medalles

Nahuel Carabaña, durant la sèrie de l'Europeu

Nahuel Carabaña, durant la sèrie de l'EuropeuFCA

detail.info.publicated
Roma

Creat:

Actualitzat:

Nahuel Carabaña ha complert els pronòstics i s'ha classificat per a la final dels 3.000 metres obstacles del Campionat d'Europa que s'està disputant a Roma. L'atleta disputava la segona de les dues sèries preliminars, i ha estat sisè a la seva eliminatòria, una plaça que li garanteix lluitar dilluns per les medalles, ja que els vuit primers de cada sèrie passaven a la final.

En una sèrie no gaire ràpida, Carabaña ha fet un temps de 8'22"44, mentre que el més ràpid a la seva sèrie ha estat l'espanyol Daniel Arce amb 8'21"26. La final de l'Europeu dels 3.000 metres obstacles es farà dilluns a partir de les 22.00 hores, i Carabaña intentarà aconseguir la primera medalla d'Andorra a la història d'un Europeu sènior.

Després de la cursa Carabaña ha fet "una molt bona valoració d'aquestes semifinals", i ha afegit que "m'he trobat molt bé durant la cursa tot i la calor". Per últim, ha assenyalat que "estic molt content, tenim un dels objectius complerts, i ja veurem que passa el dilluns. Ara toca descansar i anar a per la final".

tracking