CURSA D’OBSTACLES

Un miler de petits espartans

Els joves dels cinc centres educatius de la parròquia d’Encamp gaudeixen de l’Spartan Kids

Spartan Race

Spartan RaceAntonio Jaén / Spartan Race

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La novena edició de l’Spartan Race Andorra, que se celebra a Encamp, va viure ahir el tret de sortida amb la cursa més especial, l’Spartan Kids, que va reunir un miler de nens i nenes de la parròquia, convertint-la en la més multitudinària d’Europa. Els alumnes de primera i segona ensenyança dels cinc centres educatius de la parròquia van participar en la prova, que va tenir recorreguts d’entre un i tres quilòmetres on havien de superar fins a 15 obstacles. El conseller d’Esports i Reactivació Econòmica, Nino Marot, va remarcar sobre aquesta cursa que “ha estat una iniciativa molt ben rebuda per part de les escoles, perquè els alumnes podien participar en aquest esdeveniment únic que es fa a casa”, a més “d’agrair la seva participació i col·laboració”.

Participants en l’Spartan Kids.

Participants en l’Spartan Kids.Antonio Jaén / Spartan Race - Comú Encamp

Després del primer tastet d’ahir, l’acció a l’Spartan Race seguirà avui amb les diferents curses per a adults, amb 4.500 participants (5.500 sumant els d’ahir). Avui serà el torn de l’Ultra (50 quilòmetres i 60 obstacles), la Beast (21 quilòmetres i 30 obstacles) i part de l’Sprint (5 quilòmetres i 20 obstacles), i demà es desenvoluparà la resta de l’Sprint, i la Súper (10 quilòmetres i 25 obstacles).

L’aparcament de Prat de Baró es veurà afectat per la col·locació d’obstacles i des del comú s’ha habilitat un aparcament especial a la carretera de Vila-Beixalís.

tracking