CURSES D’OBSTACLES

Garcia i Nelson vencen a la cursa Beast a Encamp

Pescollderungg i Loberg guanyen l’Spartan Race en categoria Ultra

El vencedor de la cursa Beast, Jonathan Garcia.

El vencedor de la cursa Beast, Jonathan Garcia.Comú d'Encamp

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El francès Jonathan Garcia i l’espanyola Rianna Nelson van endur-se la victòria a la cursa Beast de l’Spartan Race Encamp-Andorra després de recórrer 21 quilòmetres i superar 30 obstacles. Garcia va fer un temps de 3 h 01’58” i va superar els espanyols Patrick Lagueche i Marcos García, mentre que Nelson va completar el circuit en 3 h 28’23”, imposant-se a Jessica Velasco (Espanya) i Maud Desouter (Bèlgica).

També ahir va disputar-se la cursa Ultra, la més llarga de totes, amb 50 quilòmetres de recorregut i 60 obstacles. En aquesta prova el triomf va ser per a l’italià Luca Pescollderungg (6 h 23’29), seguit de l’espanyol Israel Ferrero i del peruà Francis Fernández en homes, mentre que en dones, la victòria va ser per a la noruega Eirin Loberg (9 h 53’40”), que va imposar-se a la italiana Lucia di Rienzo i a la francesa Lucile Fillion.

El centre d’Encamp va omplir-se durant el dia de corredors i acompanyants que no van voler-se perdre aquest esdeveniment. La novena edició de l’Spartan Race es tancarà avui amb les últimes curses, la Súper i l’Sprint.

tracking