ATLETISME

Nahuel Carabaña disputa la final dels 3.000 obstacles

Carabaña, durant la sèrie eliminatòria.

Carabaña, durant la sèrie eliminatòria.FCA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Nahuel Carabaña disputarà aquesta nit la final dels 3.000 metres obstacles del Campionat d’Europa d’Atletisme que s’està celebrant a Roma a partir de les 22.00 hores. Serà la primera vegada en què un atleta del país disputi la ronda final en un Europeu absolut i Carabaña l’afronta amb la cinquena millor marca europea d’aquest any i amb la tercera entre els atletes que correran aquesta nit a la capital italiana.

Els favorits sobre el paper són l’espanyol Daniel Arce, que té la millor marca europea de l’any amb 8’12”28, i el gal Djilali Bedrani, amb el segon millor crono del 2024, i el millor absolut de tots els participants amb 8’05”23. Més enllà d’intentar somiar en una medalla, Carabaña també buscarà assaltar la mínima olímpica de 8’15”00, després de quedar-se a tocar a Marsella amb el 8’16”04.

L’atelta, segons va explicar un dels entrenadors, Josep Carballude, va dur a terme ahir una activació i aquest matí en té prevista una altra, abans de descansar de cara a la gran final que arrencarà a les 22.00 hores a l’Estadi Olímpic de Roma.

tracking