BÀSQUET

Lezkano viatja al preolímpic amb Costa d'Ivori

La selecció africana disputarà un dels 4 tornejos previs per aconseguir una de les places per als Jocs Olímpics de París

Natxo Lezkano

Natxo LezkanoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc ha informat que el seu tècnic, Natxo Lezkano, tornarà uns dies a la banqueta de Costa d'Ivori per disputar el PreOlímpic.

La selecció africana disputarà un dels 4 tornejos previs per intentar aconseguir una de les places encara disponibles per als Jocs Olímpics de París d’aquest estiu. En concret, Costa d’Ivori viatjarà a Puerto Rico on s’enfrontarà en primera instància al Grup A amb Lituània i Mèxic. Al grup B de la mateixa seu competeixen els amfitrions, Itàlia i Bahrein. Tots els tornejos es disputaran a les mateixes dates, dels 2 al 7 de Juliol.

El club ha confirmat que Lezkano s’incorporarà al combinat de Costa d’Ivori a finals de setmana a Bèlgica on la selecció ja ha començat la preparació del torneig.

Un cop acabat el torneig, el tècnic seguirà les seves vacances abans d’incorporar-se de nou a la disciplina del MoraBanc Andorra per iniciar la pretemporada 2024-2025.

tracking