BÀSQUET

El MoraBanc júnior, campió de Catalunya interterritorial

L’equip júnior del MoraBanc Andorra.

L’equip júnior del MoraBanc Andorra.FCBQ

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El júnior vermell del MoraBanc Andorra va guanyar la final de quatre del Campionat de Catalunya interterritorial després de superar el CE Palamós sub 18 per un ajustat 72 a 78. És la primera vegada que el BC MoraBanc Andorra aconsegueix quedar campió de Catalunya en aquesta categoria.

El MoraBanc júnior vermell Autoescola Olímpica va imposar-se a semifinals al Ceng Fisart Artesa de Segre, que va exercir d’amfitrió, per un contundent 94 a 80. A la gran final, els de Cristian Vegas van repetir victòria en un duel en què van estar liderats per Ignasi Armengol, que va anotar 21 punts i va ser el màxim encistellador del matx.

L’entrenador de l’equip, Cristian Vegas, va manifestar que “estem molt orgullosos de la feina feta per aquests jugadors que posen el premi a la generació del canvi”, mentre que el coordinador de la base, Xavi Luque, va afirmar que “aquest és un premi per a una generació que ha treballat molt, que ha evolucionat de manera constant, superant mals moments, aportant peces que ajudin a empènyer i creient molt en la feina que feien”.

tracking