FUTBOL

La selecció tanca l’aturada amb un amistós contra Irlanda del Nord

L’equip de Koldo Álvarez vol mostrar una altra cara que la que va oferir davant d’Espanya

Entrenament de la selecció absoluta a Múrcia.

Entrenament de la selecció absoluta a Múrcia.FAF / X. Miró

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta masculina disputarà aquesta nit el segon i últim amistós d’aquesta aturada internacional davant d’Irlanda del Nord a partir de les 20.45 hores a la Nueva Condomina de Múrcia. Després de caure golejats contra Espanya, els tricolors voldran fer un pas endavant pensant en el retorn de la competició oficial, que arribarà al setembre amb una nova edició de la Lliga de les Nacions. Els britànics arribaran després d’haver perdut dissabte a Palma de Mallorca, també contra Espanya, per 5 a 1. Koldo Álvarez de Eulate tindrà les baixes de Berto i Ludo respecte al duel de dimecres passat a Extremadura, ja que l’atacant del Betis B va lesionar-se aquell mateix dia, mentre que Ludo va abandonar la concentració després de posar el punt final a la seva carrera esportiva després del partit contra Espanya.

“Encarem el partit amb molta il·lusió i amb ganes de pensar una mica més en nosaltres”Koldo Álvarez de E., Seleccionador 

El seleccionador nacional va assenyalar sobre el duel d’aquesta nit que “crec que és una setmana positiva tot i el resultat del primer partit”, i va agregar que “encarem el partit amb molta il·lusió i amb moltes ganes de pensar una mica més en nosaltres i no tant en el rival”. Precisament sobre Irlanda del Nord, Koldo va destacar que “domina diferents formes de joc, té joc combinatiu i té jugadors amb característiques molt ofensives i que són molt resolutius en les seves parcel·les”, i va afegir que “després té el joc directe, el típic joc britànic del qual treu molt profit, amb molt poc risc, i aquí intentarem estar el millor possible en l’àmbit defensiu”.

Per la seva banda, el capità, Marc Pujol, va declarar que “hem de fer un pas endavant a nivell ofensiu per intentar guanyar”, a més d’afirmar que “el partit d’avui serà d’un nivell més semblant al que ens trobarem a la Lliga de les Nacions i està més a prop de la nostra realitat”.

tracking