TENIS

Conveni de 150.000 euros per donar suport a Vicky Jiménez

El ministeri d'Esports, la Federació Andorrana de Tennis i Jiménez han arribat a un nou acord on es revalida la xifra de l'exercici anterior

Vicky Jiménez, al torneig d’Eslovènia.

Vicky Jiménez, al torneig d’Eslovènia.FOTOSLO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat al consell de ministres, a proposta de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, el conveni per donar suport a la jove tenista andorrana Victòria 'Vicky' Jiménez. El text, que serà rubricat a tres bandes entre el ministeri, l'esportista i la Federació Andorrana de Tenis (FAT), té una validesa d'un any. L'acord preveu atorgar a la federació 150.000 euros, el qual inclou l'import de la beca del programa ARA. Aquesta és la mateixa xifra a la qual es va arribar a l'últim acord.

L'objectiu de l'ajuda econòmica és dotar a la jove de l'import corresponent, en reconeixement de la seva aportació a la societat andorrana i com a 'ambaixadora' del país, i ajudar-la amb les despeses generades per les necessitats de la seva preparació, en els conceptes en què la federació no disposi d'ajudes econòmiques de programes subvencionats pel ministeri encarregat dels esports o per altres entitats públiques o privades, segons ha explicat l'executiu a través d'un comunicat. El ministeri col·labora així en la millora qualitativa del rendiment esportiu de la tenista amb l'objectiu que pugui consolidar l'estatus de jugadora professional dins del circuit mundial de tenis femení.

tracking