Dos gols de Bradley condemnen Andorra contra un rival superior

Un instant del partit celebrat ahir a Múrcia.

Un instant del partit celebrat ahir a Múrcia.FAF

Múrcia

La selecció absoluta masculina va perdre per 2 a 0 davant d’Irlanda del Nord al segon i últim amistós de l’aturada internacional del mes de juny, en un duel disputat a l’estadi Nueva Condomina de Múrcia. Després de la golejada davant d’Espanya de la setmana passada, els tricolors volien fer un pas endavant pensant en el retorn de la competició oficial del pròxim setembre, però el combinat britànic va dominar des de l’inici i va avançar-se just al quart d’hora de joc amb un gol de Conor Bradley, que va avançar-se a la defensa i a Iker Álvarez de Eulate per rematar a gol al primer pal una centrada des de l’esquerra.

Precisament el jove futbolista del Liverpool va fer el segon set minuts després aprofitant una cadena d’infortunis de la defensa tricolor. Una nova centrada des de l’esquerra va ser lleugerament desviada, i ni Vales va arribar a rebutjar la pilota, ni Llovera va poder evitar que Bradley aparegués al segon pal per fer el 2 a 0 de cap llançant-se en planxa.

Tot i el domini en el joc i al marcador dels nord-irlandesos, els tricolors van buscar de construir en atac i intentar alguna ocasió, tot i que sense gaire èxit, i el marcador ja no es va tornar a moure, acabant amb el 2 a 0 final a favor del conjunt britànic.

Amb els amistosos finalitzats, els tricolors pensen ja en el retorn de la Lliga de les Nacions, que es produirà al setembre en el partit contra Malta a l’Estadi Nacional.