TORNEIG CONSOLIDAT

L'Aravell Golf Andorra Open de Creand arriba amb més de 140 jugadors

La cita, del 27 al 29 de juny, comptarà amb quatre andorrans

El president institucional d'Aravell Golf Andorra Country Club, Antonio Rodríguez; el director de Desenvolupament de Negoci Bancari de Creand Crèdit Andorrà, Gerard Fonolleda; i el promotor del torneig, José Manuel Lara.

El presiden d'Aravell Golf Andorra Country Club, Antonio Rodríguez; el director de Desenvolupament de Negoci Bancari de Creand, Gerard Fonolleda; i el promotor del torneig, José Manuel Lara.I.A.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'Aravell Golf Andorra Open de Creand arribarà del 27 al 29 de juny com a torneig totalment consolidat i, per tercera edició consecutiva, formarà part del circuit de l'Alps Tour, un calendari de tornejos que es disputen en camps localitzats en muntanyes amb escenaris a Itàlia, França o Suïssa. En la present edició hi haurà 144 jugadors de 20 nacionalitat difererents, amb una representació de quatre andorrans -tots ells amb wildcard- que seran Kevin Esteve, Eudald Teulé, Eric Galimany i Ricky Morat. A més, el dia 24 se celebrarà una preclassificatòria amb 40 jugadors -l'any passat només s'hi van inscriure 20- on també hi ha sis jugadors andorrans. El torneig permet a les grans promeses de la disciplina poder fer, posterioment, el salt al circuit Challenger i "ja és tota una referència pels golfistes", tal i com ha assenyalat el president institucional d'Aravell Golf Andorra Country Club, Antonio Rodríguez.

tracking