NATACIÓ

Rècord d’Andorra de Lomero als 100 lliures

Nàdia Tudó es queda a tocar de passar a ‘semis’ dels 200 braça

Nàdia Tudó i Bernat Lomero a Belgrad.

Nàdia Tudó i Bernat Lomero a Belgrad.FAN

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Bernat Lomero va batre el rècord d’Andorra dels 100 metres lliures durant la primera meitat de la sèrie dels 200 lliures del Campionat d’Europa de Belgrad, deixant-lo en un temps de 50”99, baixant per primer cop dels 51 segons, i millorant la seva marca personal en gairebé mig segon (51”46). Lomero va sacrificar el resultat general dels 200 lliures per poder rebaixar el rècord d’Andorra i així va aconseguir-ho, ja que va completar la prova a 22 segons del guanyador de la sèrie.

A més d’aconseguir el rècord d’Andorra, Lomero també va situar-se en primer lloc de la classificació de punts Aqua entre els nedadors del país, amb 776, criteri que estableix la FAN per triar els seus representants al país si el COA acaba utilitzant les places d’universalitat.

Per la seva banda, Nàdia Tudó també va realitzar una bona actuació ahir a Belgrad, quedant-se a tocar de passar a les semifinals en els 200 braça. La nedadora va ser 19a sumant totes les sèries, quan passaven les 16 millors, i va fer una marca de 2’33”74. Kevin Teixeira disputa avui les sèries dels 1.500 metres.

tracking