FUTBOL

L'FC Andorra tanca el fixatge de César Morgado

L’FC Andorra incorpora el central esquerre barceloní de 31 anys

Morgado, en un entrenament de la temporada passada.

Morgado, en un entrenament de la temporada passada.CD Lugo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra incorporarà el central esquerre de 31 anys César Morgado en el retorn de l’equip a la Primera RFEF. El defensa barceloní prové del Lugo, on va jugar un total de 29 partits, 28 d’aquests com a titular, a la tercera categoria del futbol espanyol amb el conjunt gallec, que va acabar fora del play-off d’ascens. Tal com van avançar mitjans espanyols i va poder confirmar el Diari, Morgado s’incorporarà a l’entitat tricolor amb un contracte d’una temporada fixa i una altra més variable, a falta només de segellar l’acord entre les parts amb les corresponents signatures als documents.

El central barceloní vindrà a reforçar la línia defensiva en el retorn de l’equip a la Primera RFEF, i és que l’eix de la defensa de l’FC Andorra viurà una revolució de cara a la pròxima temporada amb la marxa de Vilanova, Diego González, Àlex Pastor (acaben contracte el 30 de juny) i José Marsà, que sí que té vincle, però que tampoc seguirà a les files tricolors. Qui el club sí que vol que segueixi és Diego Alende, que té vincle en vigor fins al final de la temporada 2024-2025 i que és un dels objectius prioritaris de Ferran Costa, tal com va explicar el Diari divendres.

César Morgado va néixer fa 31 anys a Barcelona i va formar-se al futbol base del Vila-real, arribant fins al juvenil A de l’entitat grogueta. Fill de futbolista (el seu pare, Sergio Morgado, va jugar vuit temporades a Primera Divisió entre l’Espanyol i l’Atlètic de Madrid), va jugar també al juvenil del conjunt matalasser abans de fer el salt a categoria sènior a les files de la UD Badajoz. El seu debut a la Segona B va arribar al filial del Còrdova, on va ser un fix a la defensa abans de marxar l’estiu següent al Mèrida. La següent temporada va iniciar-la a la Cultural Lleonesa, també a Segona B, però al mercat d’hivern va marxar al Villanovense, on va disputar 15 duels en mitja temporada.

El curs 2017-2018 va tornar a un filial, en aquest cas el del València, en el qual no va tenir gaire sort ja que només va jugar 18 partits (13 de titular), abans de fer les maletes cap al CD Badajoz, on va estar tres temporades jugant un total de 99 duels en tres cursos. La següent parada a la seva carrera va ser a Sabadell, amb un primer any amb 11 duels disputats i un segon amb 30, i la temporada passada va jugar a les files del Lugo. Central experimentat i cobejat a la categoria, Morgado suma més de 250 duels al tercer nivell del futbol espanyol entre Segona Divisió B i Primera RFEF.

TRAJECTÒRIA

Còrdova B (14-15)

Mèrida (15-16)

Cultural Lleonesa (16-17)

Villanovense (16-17)

València B (17-18)

CD Badajoz (18-21)

Sabadell (21-23)

Lugo (23-24)

tracking