CURSES DE MUNTANYA

Ari Fenés venç a l'Skyrace de Mercantour

S’imposa a la cursa de 30 quilòmetres i 2.150 metres de desnivell positiu amb un temps de 3 h 13’40”

Fenés celebrant el triomf.

Fenés celebrant el triomf.@guaresti

Andorra la Vella

Ari Fenés va imposar-se a l’Skyrace de Marcantour a la Côte d’Azur, a França, a la prova puntuable per a les Skyrunner World Series, la Copa del Món de curses de muntanya. La corredora de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) va endur-se la victòria a la cursa després de completar els 30 quilòmetres de recorregut i els 2.150 metres de desnivell positiu en un temps de 3 h 13’40”, allargant així el seu bon moment de forma després d’imposar-se fa només uns dies a la cursa de la Trail 100 Andorra by UTMB a Ordino.

Fenés va superar en gairebé quatre minuts i mig la segona classificada, que va ser la corredora espanyola Naiara Irigoyen. El podi va completar-lo l’atleta britànica Holly Wootten, que va entrar a més de deu minuts de la corredora de la FAM. També va disputar aquesta cursa Magalí Salomon, convidada per l’equip nacional, que va travessar la línia de meta en 18a posició amb un temps de 4 h 00’02”, a poc més de 47 minuts de Fenés, en la que era la seva reaparició amb l’equip nacional, després d’haver patit un accident fa uns mesos quan rodava en bicicleta.

L’altre representant de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Muntanyisme va ser Arnau Soldevila, que va acabar en 15a posició a la cursa masculina amb un temps final de 2 h 55’36”, a 17’17” del vencedor de la prova, que va ser l’espanyol Alain Santamaría. Les posicions de podi les van completar el japonès Ruy Ueda i el francès Lorenzo Beltrami.