BÀSQUET

Ben Lammers serà el tercer fitxatge del MoraBanc Andorra

El pivot nord-americà, de 28 anys i 2,08 d’alçada, va jugar el curs passat al Gran Canària

ACB PHOTO

Lammers amb Maric, en el partit a Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Ben Lammers, jugador procedent del Gran Canària, on ha militat la temporada passada, serà el tercer fitxatge del MoraBanc Andorra de cara al curs vinent. A falta de definir algun serrell per tancar l’acord definitiu i que el club ho faci oficial, el pivot de Houston, de 28 anys i 2,08 d’alçada, reforçarà el joc interior de l’equip tricolor que, actualment, només compta amb Dos Anjos. Llovet no té la continuïtat garantida –té un any més opcional– i Maric serà inscrit al dret de tempteig.

El Gran Canària va informar ahir que Lammers no formarà part del projecte de l’equip claretià per a la temporada després de complir el seu contracte, un anunci que vindrà lligat a la seva arribada al MoraBanc. El pivot nord-americà va disputar un total de 55 partits de groc, repartits entre Lliga Endesa i BKT EuroCup. En el seu retorn a l’ACB –va jugar al Bilbao Basket fa quatre temporades– ha participat en 36 partits i ha signat unes mitjanes de 7,4 punts i 3,5 rebots, mentre que en la competició europea ha registrat 8,0 punts i 4,5 rebots. La de Ben Lammers serà la tercera cara nova del MoraBanc, després de les arribades del ja anunciat Chumi Ortega i la del base, ex del Joventut, Shannon Evans, lligat a falta només de la confirmació oficial.

MONTERO CONFIRMA LA SEVA MARXA AL VALÈNCIA

Més enllà de les arribades, el MoraBanc Andorra està pendent de les sortides i Jean Montero va confirmar el seu fitxatge pel València Basket a falta d’alguns serrells. “Pot ser que el meu destí sigui València, encara s’estan afinant alguns detalls, però en els pròxims dies estaran resolts”, va assegurar en una entrevista a Marega Deportes, i va afegir que “l’any que ve estarem per allà establint càtedra”.

Segons va explicar el dominicà, signarà per a dues temporades fixes, amb una tercera de variable.
tracking