BÀSQUET

L'Antwerp serà el primer rival del MoraBanc a l'estrena a la Champions

Els tricolors jugarien la semifinals de la prèvia davant del Telekom Bonn, i una possible final contra el Dinamo Sassari, Spartak o Juventus Utena

Sorteig de la Champions League

Sorteig de la Champions LeagueFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Windorse Giants Antwerp de Bèlgica serà el primer rival del MoraBanc Andorra a l'estrena del conjunt tricolor a la Champions League de la FIBA. Els belgues són un vell conegut del MoraBanc, ja que van enfrontar-se a l'Eurocup 2020-2021 al llavors equip d'Ibon Navarro. 

En cas de guanyar el primer partit, el rival a les semifinals seria el Telekom Bonn d'Alemanya, mentre que a la final esperarien els rivals de l'altra banda del quadre, amb el Dinamo Sassari italià com a favorit, a més dels Juventus Utema de Lituània i del Spartak Office Shoes de Belgrad.

Els partits es disputaran en una única seu encara per determinar entre el 15 i el 22 de setembre. 

Prèvia del MoraBanc Andorra

Prèvia del MoraBanc AndorraFIBA

En el cas de superar la prèvia i classificar-se per a la fase de grups, el MoraBanc quedaria enquadrat al grup E de la competició, juntament amb el AEK Betsson (Grècia), VEF Riga (Letònia) i Maccabi Ironi Ramat Gan (Israel). En aquesta lligueta, el primer passaria directe als quarts de final, i el segon i tercer disputarien una eliminatòria de play-in per classificar-se a quarts de final.

La Lliga Catalana, a Tarragona

La Federació Catalana de Basquetbol ha confirmat també el format de la Lliga Catalana ACB, que es jugarà a Tarragona entre l'11 i el 15 de setembre, amb els sis equips de la federació que disputen l'ACB agrupats en dos grups de tres. El MoraBanc jugarà el dia 11 davant del Girona i el 12 contra el Barça, i culers i gironins s'enfrontaran entre sí el dia 13. El primer de grup jugarà la final el dia 15 contra el guanyador de l'altre grup que formaran Manresa, Penya i Lleida.

tracking