L’equip femení dona la cara, però cau davant d’una Albània superior

Un instant del partit d’ahir al Poliesportiu.

Un instant del partit d’ahir al Poliesportiu.FIBA

Andorra la Vella

La selecció masculina va encetar l’Europeu de Petits Estats que es fa al Poliesportiu amb una derrota per 68-63 davant de San Marino. Tot i que van ser els visitants qui van arrencar millor, els tricolors van poder capgirar el marcador al final del primer quart, i ja guanyaven per 28-35 al descans. A la represa, els de Cristian Vegas es van veure superats pels visitants, i van acabar caient per 68-63. A l’altre partit de la jornada, Gibraltar va superar Malta per 89-81. Precisament els gibraltarenys seran el rival d’avui d’Andorra a les 19.30 hores.

De la seva banda, la selecció femenina va caure per 74-58 davant d’Albània en el primer partit de l’Europeu de Petits Estats que es fa a Kosovo. Les tricolors van donar la cara en tot moment, però van acabar caient contra un rival inferior. El 14-14 al final del primer quart i el 35-29 al descans van fer somiar les de José Rodríguez, però les albaneses van posar una marxa més al tram final del tercer quart i van acabar imposant-se. Clàudia Guri, amb 16 punts, 13 rebots, 3 assistències i 16 de valoració, va ser la millor de la selecció. Les tricolors jugaran avui contra Noruega (13.00 hores).