La selecció masculina supera Gibraltar i suma la primera victòria

Toi Gabriel, en un moment del partit.

Toi Gabriel, en un moment del partit.FIBA EUROPE

Andorra la Vella

La selecció masculina va estrenar el full de victòries al Campionat d’Europa dels Petits Països que es disputa al país. Andorra es va desfer amb relativa comoditat de Gibraltar per 80 a 62, en un partit que ja va arribar al descans amb un clar 43 a 31 i en què Sergi Serrato –16 punts i 21 de valoració– i Toi Gabriel –16 punts, set rebots i 21 de valoració– van resultar decisius per a la sort andorrana. L’avantatge parcial i les rotacions van permetre als tricolors abaixar un pèl les revolucions al darrer quart, que se’l va endur Gibraltar per un parcial de 15 a 17. L’equip de Christian Vegas tanca la primera fase contra Malta, líder del grup A, i amb l’objectiu d’obtenir un nou triomf per assegurar les opcions d’arribar a les semifinals del torneig.

La selecció femenina, per part seva, va encaixar la segona derrota del Campionat d’Europa que es disputa a Kosovo. Les tricolors, tot i competir, van claudicar davant una de les favorites, Noruega, per 39 a 72, i no van tenir gaire opcions davant un bloc molt més físic. Clàudia Guri, amb 18 punts i 11 rebots, va ser la millor jugadora de les andorranes que acabaran la fase de grups avui davant Armènia.