Bàsquet

Shannon Evans nou fitxatge pel MoraBanc Andorra

El jugador arriba del Juventut de Badalona, on va firmar 9,1 punts i 2,8 assistències en 20 minuts de mitjana.

Shannon Evans nou fitxatge pel MoraBanc Andorra

Shannon Evans nou fitxatge pel MoraBanc AndorraMoraBanc Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ha fet oficial el fitxage del base americà Shannon Evans, que signa per una temporada. El jugador de Connecticut compta amb experiència a la Lliga Endesa, a l'Eurolliga i a l'Eurocup. Evans, provinent del Joventut de Badalona, ha jugat 17 partits aquesta darrera temporada, on va firmar 9,1 punts i 2,8 assistències en 20 minuts de mitjana.  

El Director General, Francesc Solana, a valorat satisfactòriament la seva incorporació afirmant que “Estem molt contents i satisfets perquè era el primer objectiu que teníem en ment per la pròxima temporada.” destacant que “Hem aconseguit que el jugador vingui convençut de què és el seu lloc per rellançar la seva carrera, que estava sent molt bona”. Finalitza assenyalant que “Ve a liderar l'equip amb molts aspectes, serà un jugador molt important per nosaltres. Valorem molt la seva capacitat anotadora, sobretot a camp obert, i que coneix molt bé la Lliga Endesa. Aquest aspecte ens dona un valor afegit per acabar sent un millor equip”.

Després de Chumi Ortega, Shannon Evans és la segona nova cara confirmada pel MoraBanc Andorra de la temporada 2024/2025.

tracking