Escacs

Andrea Henderson segona i Serni Ribera tercer en el campionat dels Petits Estats

Igor Efimov en el masculí i Elvira Berend en el femení han estat els campions

Andrea HendersonArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mestre FIDE andorrà Serni Ribera (2341 FIDE) ha guanyat el bronze, amb 6,5 punts, i la Mestra FIDE d'Andorra Andrea Henderson ha quedat sotscampiona amb 7 punts. 

En el torneig masculí, el Gran Mestre de Mònaco, Igor Efimov (2313 FIDE), és el nou campió dels Petits Estats d’Europa. El monegasc ha vençut el jove d’Illes Feroe Luitjen Akselsson Apol (2251 FIDE) i s’ha endut el torneig invicte amb 8 punts de 9. La plata del 5è campionat individual ha estat pel Mestre Internacional Fred Berend amb 7 punts. 

Al torneig femení, la victòria ha estat per la Gran Mestra de Luxemburg, Elvira Berend (2330 FIDE), campiona amb 7,5 punts de 9 en vèncer la Mestra FIDE de Malta Filipina Thornton (1787 FIDE). La Mestra Internacional de Mònaco, Marija Zvereva (2040 FIDE) ha quedat tercera amb 6,5 punts.

Pel que fa a les representants d’Andorra, Júlia Muratet ha vençut la jugadora de San Marino Mariane Biordi i s’ha situat cinquena a la classificació amb 5,5 punts mentre que Ariadna de la Riva (1774 FIDE) no ha pogut superar la Candidata a Mestra de Jersey Rachel Ruddy (1719 FIDE) i ha quedat vuitena amb 3,5 punts.

tracking