Alps Tour

El francès Théo Boulet guanya l'Aravell Golf Andorra Open by Creand

La jornada d'avui s'ha vist marcada per la forta tempesta que ha obligat a aturar el torneig durant dues hores i mitja.

Théo Boulet amb el premi

Théo Boulet amb el premiAravell Golf Andorra Open

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El francès Théo Boulet s'ha imposat aquest dissabte a l'Aravell Golf Andorra Open by Creand, amb un total de 198 cops (-15) en el seu segon triomf consecutiu a l'Alps Tour. La jornada s'ha vist marcada per la forta tempesta que ha obligat a aturar el torneig durant dues hores i mitja.

El de Golf Chantilly s'ha emportat el xec de 5.800 euros i 6.525 punts de l'ordre del mèrit que el disparen al segon lloc del rànquing, amb 15,531, només superat pel segon classificat a Aravell, el seu compatriota, Benjamin Kedochim, que encapçala el rànquing amb 19.635.

“És increïble poder guanyar esdeveniments consecutius, és increïble. Ja saps, l'objectiu sempre ha estat poder guanyar, però poder guanyar 2 esdeveniments seguits és una cosa molt rara. No passa sovint a nivell professional. Estic molt feliç, això demostra que la feina que estic fent està donant els seus fruits”, va dir Boulet. 

Els representants espanyols més destacats van ser Sigot López i Rubén Lafuente, que van acabar en una destacada cinquena plaça, amb un total de 203 cops (-10).

tracking