FUTBOL

La FAF eliminarà cinc dels equips de les categories inferiors

Ho haurà d'aprovar una assemblea extraordinària el 18 de juliol

L'assemblea de la FAF va reunir-se la passada setmana

L'assemblea de la FAF va reunir-se la passada setmanaX. Miró / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La FAF eliminarà finalment cinc dels 19 equips de l'estructura de les categories inferiors de l'Enfaf, mantenint els conjunts sèniors tant de futbol femení com de futbol sala. Així ho van acordar els clubs en una reunió extraordinària de la comissió de les entitats que formen l'assemblea. Aquesta decisió, però, haurà de ser ratificada en una assemblea extraordinària de la FAF que se celebrarà el 18 de juliol.

Segons ha explicat la federació, l'estructura de l'Enfaf pel curs que ve comptarà amb quatre equips masculins (juvenil, cadet, infantil i aleví); quatre de femenins (sènior, juvenil, juvenil-cadet i cadet); quatre de futbol sala masculí (sènior, juvenil, cadet i infantil); i dos de futbol sala femení (juvenil i cadet). Els equips que no seguiran sota el paraigua de la FAF són els que competien ja la passada temporada amb el nom de l'FC Andorra, que l'entitat tricolor podria incorporar a la seva estructura a partir del curs que ve.

Aquesta decisió arriba després de la polèmica que es va generar a l'assemblea de la passada setmana, quan els clubs van votar reestructurar l'Enfaf deixant-lo reduït a la mínima expressió. 

tracking