BÀSQUET

L’àrbitre Igor Esteve farà el salt a la Lliga Endesa

L’encampadà de 36 anys es converteix en el primer que ho fa

Esteve, al centre, a l’Europeu de Petits Estats al Poliesportiu.

Esteve, al centre, a l’Europeu de Petits Estats al Poliesportiu.FIBA EUROPA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra tindrà doble representació el curs vinent a la Lliga ACB, i és que més enllà del MoraBanc Andorra, per primera vegada a la història també hi haurà un àrbitre del país, Igor Esteve. L’encampadà de 36 anys passarà a formar part de la nòmina de col·legiats que dirigiran els partits, en substitució de Miguel Ángel Pérez Pérez, que ha arribat a l’edat límit que marca la normativa de la Lliga ACB per als àrbitres.

Esteve pertany al comitè de Castella i Lleó, ja que porta establert un temps a Salamanca i va començar la seva carrera el 2011. Des del 2018 dirigeix partits de les categories més altes de la Federació Espanyola de Bàsquet (LEB Or i Lliga Femenina Endesa), i abans havia fet també d’àrbitre a la resta de categories, i la setmana passada va estar dirigint partits de l’Europeu de Petits Estats que va fer-se al país, on va xiular matxs de la lligueta, una de les semifinals i el partit pel tercer i el quart lloc.

“Estic molt content, és una alegria immensa i he rebut molts missatges”
Igor Esteve, Àrbitre ACB

En declaracions al Diari, Esteve va assenyalar que “estic molt content, és una alegria immensa i he rebut molts missatges avui”, a més d’admetre que “m’ha agafat una mica de sorpresa”, tot i que la temporada anterior va xiular la Final Four de la LEB Or per pujar a l’ACB.

tracking