El MoraBanc està a punt de fitxar el grec Chougkaz

Ha jugat l’última campanya al Peristeri, quart a la Champions League

Nikos Chougkaz, a les semifinals de la passada Lliga de Campions.

Nikos Chougkaz, a les semifinals de la passada Lliga de Campions.FIBA Europa

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra segueix preparant la plantilla de la temporada que ve i té encarrilada la incorporació de l’ala-pivot grec Nikos Chougkaz, que ve de jugar el curs passat al Peristeri, del seu país, on va acabar en quarta posició a la Lliga de Campions, competició que disputarà enguany el club tricolor. Segons va avançar el portal Encestando, el MoraBanc estava negociant per aconseguir els seus serveis, però el Diari va poder confirmar de fonts properes al jugador que l’acord està prop de ser tancat i el quatre grec serà la cinquena incorporació del club de cara a la propera temporada 2024-2025.

Nikos Chougkaz és un ala-pivot de 23 anys i 2,08 d’alçada que va formar-se al Peristeri i que va jugar a la lliga universitària nord-americana a les files del Northwestern State. Després de tornar dels Estats Units, va militar al Ionikos abans que el Panathinaikos el fitxés per quatre anys, tot i que va jugar cedit al Ionikos i al Peristeri, abans d’acabar contracte el passat 30 de juny.

Chougkaz va disputar el curs passat 26 partits a la lliga grega amb una mitjana de 16 minuts, 6,5 punts i 3,3 rebots per partit, mentre que a la Lliga de Campions els seus números van ser de 4,2 punts, 2,6 rebots, 0,3 assistències i 5,1 crèdits de valoració mitjana en 13 minuts en els 18 partits que va disputar.

tracking