BÀSQUET

El MoraBanc fitxa Nikos Chougkaz

És un ala-pivot grec de 23 anys i 2,08 d’alçada que ve de jugar el curs passat al Peristeri del seu país

Nikos Chougkaz en un duel de la Champions League del curs passat.

Nikos Chougkaz en un duel de la Champions League del curs passat.FIBA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va confirmar el fitxatge de Nikos Chougkaz per a la pròxima temporada. Es tracta d’un ala-pivot grec de 23 anys i 2,08 d’alçada que ve de jugar el curs passat al Peristeri grec, amb qui va arribar a la Final Four de la Lliga de Campions, la competició europea que disputarà l’entitat tricolor aquesta campanya. Chuougkaz va jugar a la lliga universitària nord-americana a les files del Northwestern State i un cop va tornar al seu país natal va signar per l’Ionikos abans que el Panathinaikos el fitxés per a quatre anys, tot i que va jugar cedit a l’Ionikos i al Peristeri, abans d’acabar contracte el 30 de juny passat.

Es tracta d’un jugador polivalent i amb bons percentatges en el tir de tres que el curs passat va disputar 26 partits a la lliga grega amb una mitjana de 16 minuts, 6,5 punts i 3,3 rebots per partit. A la Lliga de Campions els seus números van ser de 4,2 punts, 2,6 rebots, 0,3 assistències i 5,1 crèdits de valoració mitjana en 13 minuts en els 18 partits que va disputar.

“Compleix molt bé el perfil de jugador que buscàvem en aquesta posició”
Francesc Solana, Director esportiu del MoraBanc
 

El director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va destacar sobre la seva incorporació que “compleix molt bé el perfil del jugador que buscàvem en aquesta posició”, i va agregar que “té bon llançament de tres punts, capacitat de jugar de fora cap a dins, és atlètic, bon rebotador i compleix molt el perfil competitiu de les competicions que disputarem”. Per últim, va cloure que “és un jugador jove, de futur, i que la seva ambició i la seva gana ens ajudaran a millorar molt com a equip”. Chougkaz també va publicar un vídeo a les xarxes socials en què va assenyalar que “estic molt emocionat d’unir-me a vosaltres”.

El club segueix buscant un jugador exterior, a més d’estar pendent encara de la possible renovació o no de Marin Maric per tancar ja de manera definitiva la plantilla.

PENDENTS DE LA SEU DE LA FASE PRÈVIA DE LA CHAMPIONS

La Basketball Champions League va tancar ahir el període per rebre ofertes per ser seu de la fase prèvia de la competició, ronda en què entrarà el MoraBanc. Tot i que el club va estudiar en un primer moment l’opció de demanar ser un dels amfitrions, va acabar descartant-ho. L’entitat està, doncs, en espera ara de saber on s’haurà de desplaçar a la recerca del bitllet per a la fase de grups del campionat.

D’altra banda, la FCBQ (Federació Catalana de Basquetbol) va confirmar els horaris per la Lliga Catalana, que es farà a Tarragona i que estrena format amb dos grups de tres equips. Els tricolors s’estrenaran dimecres 11 de setembre a les 12.30 hores contra el Bàsquet Girona i l’endemà jugaran contra el Barça a les 21.00 hores. La final serà el dia 15.
tracking