FUTBOL

Tot per decidir

L’Inter empata a domicili contra el Velez Mostar i es jugarà passar de ronda dijous vinent a l’Estadi Nacional

Els jugadors escaldencs celebrant el gol de Joanet que va suposar el 0 a 1.

Els jugadors escaldencs celebrant el gol de Joanet que va suposar el 0 a 1.INTER ESCALDES

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Inter Escaldes es jugarà la setmana vinent passar de ronda a la Conference League després d’empatar ahir 1 a 1 a Sarajevo contra el Velez Mostar. En un duel de contrastos, els escaldencs van començar millor sobre la gespa i van poder arribar al descans amb una renda més àmplia, però es van acabar veient superats pel conjunt bosnià, que va merèixer més a la segona meitat.

El duel va arrencar ja d’inici amb alternatives i ocasions a totes dues bandes, amb Gallego tenint la primera per a l’Inter al minut 1, i els locals responent amb una doble oportunitat poc després. La més clara va ser per al Velez amb un xut llunyà de Prses que va sortir fregant el travesser, però els escaldencs van respondre poc després gràcies a Domi Berlanga. L’atacant va recuperar una pilota a la frontal i va plantar-se dins de l’àrea, però el seu tir en l’u contra u va sortir massa alt. El duel s’anava decantant en favor de l’Inter i no va desaprofitar-ho passada la mitja hora de joc, quan Joanet va rematar a gol una centrada de Jean Luc després d’una bona jugada per l’esquerra. Els escaldencs eren superiors i van generar ocasions per fer el segon, però el marcador no es va tornar a moure abans del descans.

A la represa els locals van posar una marxa més i van tenir ocasions per avançar-se, la primera amb Haskic, i tot seguit amb una de Mujan, fet que va obligar Felip Ortiz a moure la banqueta. Però possiblement a la menys clara va acabar arribant l’empat d’Elzio Alves, que va rematar dins de l’àrea una centrada per la dreta que va tocar en dos defenses escaldencs abans d’entrar a gol. L’Inter no va acusar el gol i va tenir el segon poc després, però la rematada d’Adri Gallego es va estavellar al pal, i tot seguit van ser els bosnians qui van tenir el segon també gràcies a Haskic. Però tot i els intents locals, el marcador ja no es va tornar a moure i quedarà tot per decidir dijous al Nacional.

L'ATLÈTIC ESCALDES REP L'F91 DUDELANGE

L’Atlètic Club d’Escaldes tancarà aquesta tarda la primera tongada de representants de la Lliga Multisegur Assegurances a les competicions europees amb el partit d’anada de la primera ronda de la Conference League contra l’F91 Dudelange, que es disputarà a partir de les 18.30 hores a l’Estadi Nacional. El conjunt de Luxemburg va finalitzar en tercera posició el curs passat a la seva lliga nacional i és un habitual de les previes europees. De fet, l’equip luxemburguès ha arribat en un parell d’ocasions a les fases de grups de les competicions europees, concretament a l’Europa League, les temporades 2018-2019 i 2019-2020, i arriba com a favorit al duel que es disputarà aquesta tarda a l’Estadi Nacional.

El conjunt escaldenc ha realitzat un total de vuit fitxatges per preparar aquest retorn a Europa (l’Atlètic ja va disputar Champions i Conference la temporada passada), amb l’extrem Faysal Chouaib, exjugador de la UE Santa Coloma, com a nom més destacat. L’equip que dirigeix Dani Luque també va incorporar el porter Jure Marinovic, Álvaro Sánchez, Álvaro Roncal, Cristian Mota, Marcel Oliva, David Rodríguez i Javi García.

El partit de tornada es disputarà dijous vinent a terres luxemburgueses.
tracking