FUTBOL

Solís arriba amb ambició davant d’un projecte “molt il·lusionant”

El migcampista procedent de la Reial Unió assegura que l’equip ha d’estar a dalt, tot i assenyalar que s’ha d’anar pas a pas

Alberto Solís, nou fitxatge de l’FC Andorra.

Alberto Solís, nou fitxatge de l’FC Andorra.FCA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va encetar ahir les presentacions dels nous fitxatges de cara al pròxim curs amb Alberto Solís, que va mostrar-se ambiciós i satisfet per arribar a un projecte “molt il·lusionant”. El mitjapunta andalús de 26 anys va militar la temporada passada a la Reial Unió de Primera RFEF, on va ser un dels jugadors més destacats, ja no tan sols de l’equip, sinó de la categoria, amb 12 gols i dues assistències en 38 partits (va jugar-los tots).

Solís va destacar que “hem de lluitar per estar a dalt, ser ambiciosos i arribar el mes d’abril i maig amb opcions d’estar lluitant pels primers llocs”, a més d’agregar que “cal anar pas a pas, la lliga és molt llarga i hi ha equipassos i grans jugadors. Hem d’anar amb humilitat, amb els peus a terra i sabent que l’exigència serà màxima”. En l’àmbit individual, el mitjapunta va assenyalar que “espero mantenir el meu nivell, seguir progressant i oferir la meva millor versió. Que es vegi com és l’Alberto tant dins com fora el terreny de joc”.

“Cal anar pas a pas, la lliga és molt llarga i hi ha equipassos i grans jugadors”
Alberto Solís, Futbolista de l’FC Andorra
 

El futbolista també va referir-se a la pressió que tindrà l’equip per tornar al futbol professional després del descens, i va manifestar que “segur que n’hi haurà, l’equip acaba de baixar i s’exigirà recuperar la categoria, però nosaltres hem d’anar amb tranquil·litat i paciència”, i va cloure que “si gestionem bé la pressió arribarem lluny”.

VARIACIONS A L'"STAFF" TÈCNIC DE FERRAN COSTA PER AL NOU CURS

Més enllà de la plantilla, el cos tècnic de Ferran Costa també presentarà canvis de cara a la temporada vinent, amb fins a cinc incorporacions. Segons va confirmar el club tricolor, Albert Beto Company serà un dels ajudants de Ferran Costa, juntament amb Carles Manso, Daniel Ortiz ocuparà la posició d’entrenador de porters i David Vilanova serà l’analista. També s’uneixen a l’staff tècnic Aarón Guirao, que s’incorpora a l’àrea de fisioteràpia, i la doctora Anna López, que torna a l’entitat després d’un any d’absència.

A més, des del club van agrair la professionalitat als assistents Marcos Reina i Toni Astorgano, a l’entrenador de porters José Bermúdez, al doctor Bernat González i al fisioterapeuta Adri López.
tracking