BÀSQUET

Morgado arriba a l’FC Andorra amb l’objectiu de pujar a Segona

L’experimentat central considera “un premi” poder arribar a un club i un projecte com el tricolor

Morgado, ahir a Casa de la Vall.

Morgado, ahir a Casa de la Vall.FCA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou futbolista de l’FC Andorra va marcar-se com a repte al seu nou equip l’ascens de categoria. El central va ser presentat ahir i va assenyalar que “quan vas a un projecte ambiciós el que vols és pujar”, i va afegir que “volem fer el millor any possible i que sigui una temporada especial que recordem durant anys”. El defensa també va referir-se a la seva arribada a l’entitat tricolor i va destacar durant la presentació que “venir a Andorra crec que ara mateix és un premi”, a més d’agregar que “crec que tothom té il·lusió per venir a un club i a un projecte com aquest, perquè ara mateix venir a Andorra, tal com ha crescut aquests anys, és increïble”.

“Crec que tothom té il·lusió per venir a un club i a un projecte com aquest”
César Morgado, Jugador de l’FC Andorra
 

Pensant en el retorn del club a Primera RFEF després de l’ascens, Morgado va destacar que “es respira moltíssima fam i il·lusió per fer coses bones. Hem d’anar a poc a poc perquè sabem que serà una lliga molt competitiva i llarga”, a més d’afirmar que “de vegades hi ha ratxes bones i d’altres de dolentes, i intentarem estar a dalt el màxim de temps possible”.

D’altra banda, la federació espanyola va confirmar ahir que dimarts 23 de juliol a les 13.30 hores es realitzarà el sorteig de la Primera RFEF. Com a novetat, el calendari serà per primer cop asimètric entre la primera i la segona volta, com ja passa des de fa uns anys a Primera i Segona.

JOSEP CERDÀ SERÀ EL SEGÜENT FITXATGE I MARXA MARSÀ

L’extrem de 21 anys Josep Cerdà serà el següent fitxatge de l’FC Andorra, segons va avançar el periodista Ángel García i va poder confirmar el Diari. Arriba lliure després d’acabar contracte amb el Barça, ha jugat les dues últimes temporades cedit a l’Olot i la Ponferradina, respectivament, i aportarà desequilibri per l’esquerra.

D’altra banda, el club va confirmar el traspàs de José Marsà al KV Mechelen belga.
tracking