FUTBOL

Nou golejador per a l'Andorra

El davanter centre uruguaià diu que l’FC Andorra ha d’estar a dalt i ser un “dels galls del grup”

Lautaro de León, ‘Lauti’, amb la samarreta tricolor.

Lautaro de León, ‘Lauti’, amb la samarreta tricolor.FC ANDORRA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va presentar al seu tercer fitxatge, Lautaro Lauti de León, davanter centre de 23 anys que va prometre “molt treball” a la seva arribada a l’entitat tricolor. El futbolista, que va acabar contracte amb el Celta, signarà per dos anys amb l’FC Andorra després de dues cessions no gaire fructuoses el curs passat al Cartagena i al Mirandés, i va assenyalar que “crec que tenim un projecte ambiciós”, a més d’assenyalar que “hem de tenir molta fam, sentir-nos importants, ser dominants, i després la classificació ja dirà, però la missió és estar a dalt i ser un dels galls del grup”.

“Hem de tenir molta fam, sentir-nos importants, ser dominants i la classificació ja dirà”
Lautaro de León, Jugador de l’FC Andorra

Lautaro de León a la plaça del Consell.

Lautaro de León a la plaça del Consell.FCA

Preguntat sobre els seus objectius a nivell individual, l’atacant uruguaià va afirmar que “vull aportar molt a l’equip, guanyar la confiança que potser em va faltar el curs passat i tenir una mica de continuitat”, a més d’agregar que “vull aportar gols, assistències, treball, el que toqui en cada moment, però si es pot fer amb gols, tenint en compte la meva posició, molt millor”. Encara a nivell personal, i sobre la confiança que li ha donat el club, Lauti va destacar que “al final és important estar a un lloc on et trobis còmode, i aquí des del primer moment em van transmetre la confiança, la seguretat i el benestar que fa falta per guanyar confiança i el futbol que puc donar”, a més de cloure que “crec que aquest és el lloc idoni per fer-ho”.

PETXA, CAMÍ AL DÉPOR, ON PODRIA ACOMPANYAR-LO SERGIO MOLINA

Més enllà de les arribades, l’FC Andorra segueix treballant també en l’operació sortida i en les properes hores es podria confirmar la marxa d’Alex Petxarroman en direcció al Deportivo de la Corunya, acabat de pujar a Segona Divisió. El lateral dret és un dels jugadors del curs passat que el club volia mantenir en aquest retorn a la Primera RFEF, però segons diversos mitjans gallecs, el Deportivo està pressionant fort per quedar-se els seus serveis tot i tenir un any més de contracte com a tricolor.

Qui també té propostes de Segona Divisió és Sergio Molina. El club també vol que segueixi, però el Deportivo també ha preguntat per ell, igual que l’Albacete, o l’Elx d’Eder Sarabia. Molina té encara un any més de contracte.
tracking