BTT

Roger Turné acaba 23è a la cursa del Campionat d’Espanya

Turné, en una cursa anterior.

Andorra la Vella

Roger Turné va finalitzar en 23a posició a la cursa sub-23 de cross-country olímpic del Campionat d’Espanya de BTT que s’està celebrant aquest cap de setmana a la localitat andalusa d’El Almendro. El corredor de la Federació Andorrana de Ciclisme va completar el recorregut (s’havien de fer set voltes al traçat de 4,2 quilòmetres i 188 metres de desnivell positiu) amb un temps total d’1 h 35’29”, a prop de 12 minuts del vencedor, el corredor local Alberto Barroso. El campionat d’Espanya tindrà avui la cursa elit femenina i masculina amb Jéssica Cruz i Oriol Pi com a representants.

Precisament Pi va encetar la participació nacional divendres a la cursa de cross-country short track, on va endur-se una 14a posició. El ciclista, però, no va poder completar totes les voltes i va ser exclòs a falta de dos girs degut a la norma del 80%.