FUTBOL

Juanda Fuentes arriba a l’Andorra per ser “diferencial en atac”

L’extrem es mostra engrescat per “aquest projecte tan il·lusionant” i assegura que l’objectiu és “arribar al maig lluitant per coses”

Juanda Fuentes, durant la seva presentació.

Juanda Fuentes, durant la seva presentació.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va presentar ahir l’extrem esquerre Juanda Fuentes, que arriba a l’equip amb l’objectiu de “ser diferencial en atac, que ajudi, i que aporti a l’equip també defensivament”. Nascut fa 21 anys a Colòmbia, però format a les categories inferiors del Barça, arribarà a l’entitat amb l’objectiu de tornar a gaudir després “d’una temporada força dura” l’any passat a l’Ostende de la Segona Divisió belga. És per això que el jove futbolista va considerar el club tricolor com el “lloc adequat per poder tornar a gaudir i ser el jugador que havia anat demostrant els últims anys”.

Etiquetes:

“Som en un gran projecte i el nostre objectiu és arribar al maig lluitant per coses”Juanda Fuentes, Jugador de l’FC Andorra

Fuentes va explicar que “m’estic trobant molt bé aquests primers dies amb l’equip i l’staff”, i va mostrar-se engrescat “amb aquest projecte tan il·lusionant”. Per últim, l’extrem va destacar que “som en un gran projecte i el nostre objectiu és sobretot arribar al maig lluitant per coses”, i va cloure que “tenim un gran equip, i crec que arribarem a aquelles dates amb els objectius marcats”.

D’altra banda, Christos Almpanis va mostrar-se satisfet després d’haver renovat fins al 2027 amb el club, i va assenyalar que “ha estat una decisió molt fàcil per a mi perquè la meva família i jo estem molt contents aquí”, a més d’afegir que “el club és molt ambiciós i estem treballant per tornar amb més força”.

PETXA MARXA AL DÉPOR I EL CLUB CONFIRMA JOSEP CERDÀ

Alex Petxarroman jugarà les quatre properes temporades al Deportivo de la Corunya després que l’FC Andorra i el club gallec arribessin a un acord de traspàs. El futbolista basc posa així el punt final a una aventura de dos anys com a tricolor, en què ha disputat 46 partits.

D’altra banda, el club va confirmar ahir l’arribada d’un nou extrem, Josep Cerdà. Nascut a Pollença fa 21 anys, signa per dues temporades després d’arribar lliure del Barça B. Tot i tenir contracte amb els blaugranes, els dos últims cursos ha jugat cedit a l’Olot (Segona RFEF) i a la Ponferradina (Primera RFEF). El futbolista, extrem dretà que acostuma a jugar a cama canviada, destaca per la seva velocitat i u contra u.
tracking