FUTBOL

Amb el cap ben alt (1-0)

Una sòlida UE Santa Coloma cau per la mínima al camp del Midtjylland i queda eliminada de la Champions

La UE Santa Coloma va posar fi a la trajectòria per Champions League.

La UE Santa Coloma va posar fi a la trajectòria per Champions League.FC MIDTJYLLAND

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb la necessitat d’encomanar-se a tots els sants del món va optar la UE Santa Coloma per resetejar el partit d’anada (0-3 a l’Estadi Nacional i un càstig excessiu) i afrontar la tornada de la segona prèvia de la Champions League amb el comptador a zero. L’equip de Boris Antón va fer suar un Midtjylland que amb l’avantatge que portava d’Andorra va preferir ser contemplatiu i facturar el tràmit sense alguns dels seus millors futbolistes de sortida, com Simsir, Dju o Andreassen. Poc li va importar a una UE atrevida i sòlida que només va cedir per la mínima i que va saber competir fins el darrer alè (1-0).

Va tenir les seves opcions a la primera part el conjunt colomenc amb un xut de Youssef i algunes escaramusses de Fraco i Álex Gómez, però el Midtjylland agraïa, amb un to massa planer, només tenir el control i no patir ensurts fins al xiulet final. Ho va provar Chilufya amb una doble rematada que la defensa de la UE va refredar i Osorio va fregar el gol olímpic en les que van ser les poques osques rellevants abans del descans. A la represa, expulsió de Pablo Lluch per doble amonestació i pas endavant dels danesos a la recerca del gol i aprofitant algun espai. L’única diana del partit va arribar al tram final (72’) i la va signar Darío Osorio aprofitant una assistència de Dju i amb una fuetada des de la mitja lluna que va deixar sense resposta Àlex Ruiz. Tot i l’eliminació de Champions, el nou format permet als colomencs reenganxar-se a Europa i els d’Antón jugaran ara la tercera prèvia de l’Europa League davant l’RFS, el líder de la lliga de Letònia. L’anada es disputarà a l’Estadi Nacional el pròxim dia 8 d’agost i la tornada, el 16 al LNK Sports Park de Riga.

L'INTER BUSCARÀ LA SORPRESA DAVANT L'AEK D'ATENES

Després de quedar-se a un pam d’una remuntada històrica, l’Inter Escaldes rep avui l’AEK d’Atenes a l’Estadi Nacional (18.30 h), en el partit de tornada de la segona ronda prèvia de la Conference League. El 4 a 3 de l’anada a Grècia –l’Inter perdia per 4 a 0 a falta de mitja hora– dona llicència per somiar a l’equip escaldenc, que no vol renunciar a res ni a donar la gran sorpresa. En cas de classificació, l’Inter s’enfrontaria a l’FC Noah Yerevan d’Armènia.
tracking