Bàsquet

Rafa Luz renova fins al 2026

El jugador complirà cinc temporades al Morabanc Andorra

Rafa Luz renova una temporada més pel MoraBanc

Rafa Luz renova una temporada més pel MoraBancMoraBanc Andorra

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Rafa Luz amplia la seva vinculació amb el BC MoraBanc Andorra una temporada més, allargant el contracte fins al 2026. El club i el jugador continuaran la seva vinculació més enllà de la temporada vinent, i Luz complirà 5 temporades al club.

El base brasiler s’ha convertit en una peça clau per al tècnic Natxo Lezkano i una de les veus més autoritzades al vestuari. Als seus 32 anys tancava la temporada passada amb 21 minuts de mitjana i 5’2 punts per partit.

El General Manager del club, Francesc Solana explicava que “Aquesta és una renovació de confiança mútua. En Rafa ha estat un jugador que va apostar per tornar amb nosaltres en un moment complicat i la seva implicació i esforç s’han demostrat dia a dia. La seva experiència serà clau pels nous reptes que tenim per endavant”.

Rafa Luz afegia que està “Molt content per poder seguir vinculat una temporada més al MoraBanc Andorra. Una confiança mútua davant de projectes molt il·lusionats per a les dues parts i que esperem realitzar-los el millor possible”.

tracking