La selecció andorrana es penja el bronze a l’Europeu

Golf

Golf

Andorra la Vella

La selecció andorrana de golf va aconseguir una històrica medalla de bronze després d’imposar-se a Bulgària per 1 a 2 al partit pel tercer i el quart lloc del Campionat d’Europa, que es va celebrar a Suïssa. L’equip format per Ricky Morat, Eduard Tor, Eric Galimany i Thomas Blazy va arrencar el campionat derrotant Malta per 2,5 a 0,5 a la primera ronda. L’endemà, els tricolors van disputar les semifinals, però van caure davant de Luxemburg per un ajustat 1 a 2.

Al duel pel bronze, els tricolors no van fallar i van poder segellar una medalla històrica per a l’equip nacional. A la final per la medalla d’or, Turquia va complir els pronòstics com a favorit i va superar Luxemburg per un contundent 3 a 0 per ocupar la primera posició.

El seleccionador nacional, José Manuel Lara, va destacar que la tercera plaça és el resultat d'anys d'esforç i treball constant en el programa de tecnificació de golf impulsat per la federació. Per la seva banda, el capità de l'equip, Yoan Beniaies, va elogiar l'excel·lent nivell de joc mostrat per tots els jugadors de l'equip durant els quatre dies de competició. L'equip va assegurar que representar el país en un esdeveniment internacional com aquest ha estat un orgull. A més van reconèixer que aquesta medalla de bronze és la recompensa a tot el treball fet durant els últims anys.