POLÍTICA ESPORTIVA

El conveni de l’Estadi Nacional podria passar avui pel Govern

L’executiu va enviar-lo divendres a les parts en espera del vistiplau definitiu i vol que s’aprovi en el consell de ministres

Túnel de vestidors de l’Estadi Nacional.

Túnel de vestidors de l’Estadi Nacional.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’afer de l’Estadi Nacional encara la recta final i podria tancar-se ja definitivament en les pròximes hores, ja que avui mateix l’acord pel conveni d’ús de la instal·lació governamental podria ser un dels temes de la reunió ordinària del consell de ministres perquè l’executiu hi doni el vistiplau. Aquesta és, almenys, la voluntat de la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, i és que cal recordar que l’FC Andorra arrenca la competició a final de mes, i a principi de setembre hi ha previstos també duels de la selecció nacional absoluta de futbol, més enllà dels partits que s’han anat disputant durant l’estiu de prèvies de competició europea per part dels clubs del país.

Govern va enviar a final de la setmana passada l’esborrany del conveni a les diverses parts (FC Andorra, VPC i Federació de Rugbi, i Federació de Futbol) perquè acabessin de donar-hi el vistiplau final, i la voluntat de Bonell és que l’exectutiu pugui aprovar-lo definitivament avui en espera que les diverses parts implicades el validin i hi hagi la signatura final. El nou conveni d’ús estableix que l’FC Andorra disputi els seus partits a la instal·lació durant la temporada que està a punt d’arrencar, i la principal novetat respecte a l’anterior és que dona prioritat a les seleccions nacionals de futbol i rugbi (tant masculina com femenina) perquè també puguin jugar els seus duels al camp de la Baixada del Molí. El que queda fora del text és el futur acord que hauria d’haver-hi entre FC Andorra i FAF per l’estadi que s’està construint a Encamp.

D’altra banda, l’entesa entre el VPC Andorra i el comú d’Encamp perquè l’equip disputi els seus partits a Prada de Moles segueix també endavant i la voluntat és que el conveni d’ús se signi aquesta mateixa setmana. Així doncs, els diferents equips del club seguiran entrenant a la instal·lació encampadana i també disputaran en aquell terreny de joc els seus partits de les diverses competicions.

CONFIRMAA LA INSCRIPCIÓ DE L'FC ANDORRA A PRIMERA RFEF

L’RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) va confirmar la inscripció condicional de l’FC Andorra per disputar la Primera RFEF i la Copa del Rei la temporada vinent. En una resolució publicada dilluns, l’ens federatiu espanyol va resoldre inscriure amb caràcter condicional l’entitat tricolor a les dues competicions en espera del “compliment efectiu dels compromisos adquirits pels clubs”. Es tracta d’un formalisme habitual perquè els clubs puguin competir a les categories, en aquest cas a la Primera RFEF, que arrencarà el cap de setmana del 24 i 25 d’agost.

D’altra banda, l’equip va tornar ahir a la feina després de la derrota de diumenge davant del Lleida i afronta un cap de setmana amb doble compromís contra Espanyol B i Vila-real B.
Duel de l’FC Andorra.

Duel de l’FC Andorra.

tracking