CICLISME

Un centenar de nens a La Purito Kids a Encamp

Els més de 100 joves van gaudir d’una gimcana al parc de l’Ossa

Un dels participants en La Purito Kids.

Un dels participants en La Purito Kids.COMÚ D’ENCAMP

Publicat per
Encamp

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un centenar d’infants van obrir la vuitena edició de La Purito amb la celebració de La Purito Kids, la gimcana que acompanya la marxa cicloturista que va celebrar-se ahir a Encamp i que va tenir com a principal novetat el canvi d’ubicació, ja que es va traslladar al parc de l’Ossa. Els joves van haver de superar diversos obstacles del circuit per demostrar la seva habilitat i passió per la bicicleta.

Des de l’organització van fer una valoració positiva de la jornada, i l’exciclista resident Joaquim Purito Rodríguez va destacar que “teníem previst 100 nanos i ho hem superat”. A més, va afegir que “al final, els nanos el que volen és gaudir, passar-s’ho bé, treure’s la pressió del que és la competició i gaudir d’una prova com aquesta. La gimcana ha vingut per quedar-se”. Sobre el canvi d’ubicació i el trasllat al parc de l’Ossa, Rodríguez va assenyalar que “acompanya moltíssim l’escenari que tenim aquí al parc de l’Ossa, és un espai preciós per fer aquesta gimcana que tenim muntada i s’ho estan passant de meravella”. El comú va mostrar-se també satisfet per l’esdeveniment, i el cònsol menor d’Encamp, Xavier Fernàndez, va afirmar que “veure avui aquest parc acabat d’estrenar ple de menuts és fantàstic”, a més de destacar que “hi ha hagut molts nens i això al final fa planter, els pares hi participen demà i els seus nens ja comencen amb les bicis”.

La vuitena edició de La Purito arrencarà avui des de Sant Julià de Lòria i acabarà als Cortals d’Encamp, on finalitzaran els tres recorreguts de la marxa cicloturista, que compta amb més de 2.000 participants inscrits i tindrà l’excampió mundial Óscar Freire com a homenatjat. En total, hi haurà tres distàncies: 115, 80 i 30 quilòmetres.

tracking